Kaj morate nujno vzeti s seboj na dopust?

Vsi vemo, da se je pred soncem potrebno zaščititi s kremo z zaščitnim faktorjem. Kaj pa če nas vseeno opeče?
Tudi ureznine na morju in v gorah niso redke, zato imamo ponavadi s seboj na dopustu tudi kakšen obliž. Vendar pa bo ob stiku s slano vodo na mestu ureznine neprijeten pekoč občutek – ponavadi traja kar nekaj dni, da se ureznina popolnoma zaceli.
S seboj vzememo tudi sredstvo za odganjanje mrčesa in komarjev, pa vendar nas lahko vseeno kakšen piči. Neprijetno srbenje je res nadležno.

Za vse to in še več kar smo našteli, obstaja pomoč v obliki 100 % naravne kreme iz šestih preprostih sestavin: oljčnega olja, medu, čebeljega voska, propolisa, matičnega mlečka in cvetnega prahu (brez kakršnih koli dodatkov).

Egyptian Magic - nujno s seboj na dopust


OPEKLINE

Na lastni koži (dobesedno) smo jo preizkusili na vseh zgoraj naštetih primerih in bili smo navdušeni!
Manjše sončne opekline smo namazali takoj po tuširanju in pekoč občutek in zategovanje sta izginila v približno 15 minutah. Rdečica pa v dobre pol ure. Tudi če nas sonce ne opeče, je kožo vsekakor pametno nahraniti in ji dodati hranilne snovi, da se lažje obnovi. Zato je kremo Egyptian Magic priporočljivo uporabljati vedno po sončenju, tudi če nas ne opeče. Koža bo prijetno navlažena, prožna in imela lep poletni ten.

UREZNINE
Ko je prišlo na dopustu do ureznine, smo rano sprali, jo takoj namazali s kremo Egyptian Magic in jo povili z obližem. Naslednji dan ni bilo niti malo neprijetnega pekočega občutka v stiku z morsko vodo. Neverjetno! Krema je rano zaprla v samo eni noči. Obliž smo lahko že naslednji dan odstranili, še dva dni zatem smo namazali rano s kremo 2x na dan in rana je bila zaceljena.

PIKI INSEKTOV
Komarji piki so na morju precej pogosti in žal tudi neprijetni. Srbečica je res nadležna, zato smo preizkusili kremo Egyptian Magic tudi za to nadlogo. Že po 15 minutah je srbečica izginila, v roku dveh ur pa ni bilo več niti rdeče pike, ki bi še spominjala na pik.

Se sprašujete kako je možno, da tako preproste sestavine pomagajo za tako različne nevšečnosti? Odgovore dobite TUKAJ.

Kaj pa po dopustu – vam bo krema še lahko služila za katero drugo težavo oz. nevščečnost? Seveda! Za kaj vse se krema Egyptian Magic lahko uporablja, lahko preverite TUKAJ.

Pa tudi če boste preostanek kreme hranili do naslednjega dopusta, se ne bo pokvarila, saj je njen rok uporabe po odprtju kar 3 leta. Ampak ko jo boste v jesenskem/zimskem času preizkusili za suho kožo, boste šele videli kaj je pa res tisti neverjetni učinek te magične kreme in je ne boste hranili do naslednjega poletja. 🙂

Neodvisna mnenja slovenskih blogerk in tujih medijev si lahko ogledate TUKAJ.

Kako si lahko zagotovite svoj lonček te super kreme?
Na naši SPLETNI TRGOVINI ali na PRODAJNIH MESTIH po Sloveniji.

 

Želimo vam prekrasno in magično poletje!

Egyptian Magic Slovenija

Dobavitelj za Slovenijo

Globaling d.o.o.
Podvin 217
3310 Žalec

E: brigita@globaling.si
G: 041 735 874

O kremi Egyptian Magic

Krema Egyptian Magic je bila v začetku 90-ih let lokalna uspešnica, ki se je v 25 letih razširila po vsem svetu. Zanimivo je, da se je to zgodilo skoraj brez oglaševanja. Sloves kreme se še vedno širi od ust do ust – na ta način je prišla tudi v Slovenijo. Več...