Ali obstajajo ponaredki kreme Egyptian Magic?

Na žalost DA. V Sloveniji ponaredkov zaenkrat še nismo zasledili, se pa večinoma prodajajo na eBayu in Amazonu, lahko tudi drugje. V tujini je ta problem precej razširjen, zato odsvetujemo nakup kreme na tujih spletnih straneh – sploh tistih, ki imajo sumljive cene. Krema Egyptian Magic se po celem svetu prodaja po zelo podobni ceni in ni mogoče, da dobite originalno kremo za polovično ceno.
POMEMBNO – na ponaredkih je kopirana tudi nalepka iz lončkov originalne kreme. Ponarejevalci se ne potrudijo, da bi dejansko poustvarili kvaliteten izdelek, saj za izdelavo ponaredka, uporabljajo poceni sestavine vprašljive kakovosti. Barva, vonj in tekstura kreme so drugačni, proizvajalec pa je od prevaranih strank prejel številne pritožbe in izjave glede težav s kožo in lasmi. V izogib težavam predlagamo, da zaupate le uradnim prodajalcem kreme Egyptian Magic v Sloveniji, ki so navedeni na tej spletni strani.

Dobavitelj za Slovenijo

Globaling d.o.o.
Podvin 217
3310 Žalec

E: brigita@globaling.si
G: 041 735 874

O kremi Egyptian Magic

Krema Egyptian Magic je bila v začetku 90-ih let lokalna uspešnica, ki se je v 25 letih razširila po vsem svetu. Zanimivo je, da se je to zgodilo skoraj brez oglaševanja. Sloves kreme se še vedno širi od ust do ust – na ta način je prišla tudi v Slovenijo. Več...