Pogosta vprašanja

Uporaba kreme Egyptian Magic

Za kaj lahko uporabljam kremo Egyptian Magic?

Pravo vprašanje je, za kaj je ne morete uporabljati! Kremo Egyptian Magic proizvajalec izdeluje že preko 20 let in zvesti kupci po svetu še vedno presenečajo z novimi izvirnimi načini uporabe. Uporabljate jo lahko kot kremo za obraz, gel za oči, masko za lase, blažilo za rane in opekline, kremo za dojenčke, losijon po britju in vse česar se lahko domislite. Kremo v tujini uporabljajo celo nekateri veterinarji za živali. Če menite, da poznate izviren način uporabe naše kreme, skočite na našo stran Facebook stran in to povejte vsem!

Kako naj nanašam Egyptian Magic?

Ker je krema Egyptian Magic izdelana na oljni osnovi, boste najboljše rezultate dosegli s segrevanjem (v dlaneh), preden jo nanesete. Vzemite manjšo količino kreme in jo razmažite v dlaneh, da se spremeni v olje, nato jo nežno vtrite v kožo. Pri uporabi manjše količine bo krema Egyptian Magic zadostovala za dalj časa. Če kremo nanašate na lase, jo segrejte in nežno vtrite v konice las. Lahko jo nanesete tudi kot masko na lase in lasišče – po približno eni uri jo sperite s šamponom. Nanesite jo na lica, da poudarite naravni lesk, ali pod oči za blažitev kolobarjev in dehidriranega tkiva. Za hidratacijo kože celotnega telesa jo nežno nanesite na vlažno kožo po kopanju ali tuširanju.

Je krema Egyptian Magic varna za mojega otroka?

Krema Egyptian Magic je povsem varna za otroke in dojenčke. Veliko mamic po svetu jo uporablja za blaženje pleničnega izpuščaja pri dojenčkih, za nego strij in zaradi dojenja razpokanih bradavic. Če imate pomisleke, se posvetujte s svojim pediatrom. Za vsak slučaj svetujemo uporabo po dopolnjenem prvem letu starosti.

Slišal sem, da lahko krema Egyptian Magic pozdravi ekcem. Je to res?

Proizvajalec pogosto dobi povratne informacije kupcev, ki so izjemno zadovoljni z učinkovanjem kreme pri pojavu ekcemov, luskavice in drugih bolezni kože. Krema Egyptian Magic ni zdravilo in ne trdimo, da ima zdravilne lastnosti, vendar vas vabimo, da si ogledate nekaj pričevanj na naši spletni strani. Zagotavljamo vam tudi 100 % garancijo vračila denarja, zato lahko kremo Egyptian Magic preizkusite brez tveganja in spoznate, kako učinkuje na vaši koži.

Ali krema Egyptian Magic deluje na akne?

Potekajo številne debate ali naj se za akne uporablja izdelke na oljni osnovi. Splošno mnenje je, da uporaba izdelkov za nego kože na oljni osnovi povzroči, da telo preneha proizvajati maščobe ter da je rezultat tega gladka in čista koža. Pričevanja uporabnikov kreme Egyptian Magic kažejo, da je zelo učinkovita pri negi aken in brazgotin, ki nastanejo zaradi aken, vendar ne trdimo, da je krema Egyptian Magic rešitev za akne.

Po nekaj dneh uporabe se je pojavila reakcija na koži. Je to normalno?

Če reakcija ni prehuda, gre za naravni proces čiščenja kože, kar je pogost pojav in ponavadi kmalu izveni. V kolikor je reakcija močna, kar je sicer redko, pa gre lahko za alergijsko reakcijo. V tem primeru priporočamo, da z uporabo kreme prekinete in ponovno poskusite čez nekaj časa. Če se reakcija ponovi, je raje ne uporabljajte. Če imate alergijo na cvetni prah (težave z dihali, solzenje oči…) – ta je kot sestavina prisoten v kremi Egyptian Magic – je malo verjetno, da boste imeli težave zaradi tega tudi na koži.

 

Podrobnosti o kremi Egyptian Magic

Je res samo šest sestavin?

Krema Egyptian Magic je narejena iz oljčnega olja, medu, čebeljega voska, cvetnega prahu, matičnega mlečka in propolisa. Unikatni postopek mešanja teh 6 odličnih sestavin združi v enkraten hidratantni balzam. To je vse. Je brez aditivov, konzervansov, dišav, kemikalij ali parabenov.

Je krema Egyptian Magic ekološka?

Za izdelavo kreme Egyptian Magic proizvajalec uporablja le najbolj kvalitetne, čiste in učinkovite sestavine. Nekatere od sestavin so označene z oznako »ekološko«, druge pa so takšne kljub temu, da te oznake nimajo. Vendar sestavin proizvajalec ne izbira glede na njihovo oznako, saj je ugotovil, da oznaka »ekološko« še ne zagotavlja, da je sestavina varna, zdrava ali nepredelana. – nekatere sestavine so se izkazale za slabše kljub oznaki »ekološko«.

Je krema Egyptian Magic veganska?

Ne. V izdelku so produkti čebel, zato krema Egyptian Magic ni veganska.

Ali krema Egyptian Magic zapira pore?

Vpliv izdelka na zapiranje por se nanaša na verjetnost, da bo izdelek povzročil nastanek ogrca ali mozolja. Meri se na skali od 0 do 5 (manjša vrednost je boljše). Vpliva izdelka na zapiranje por proizvajalec ni testiral, vendar številni uporabniki uporabljajo kremo Egyptian Magic za nego aken in brazgotin po aknah, torej lahko predvidevamo, da je zelo nizek. Opremo se lahko na dve glavni sestavini; oljčno olje ima oceno 2 na lestvici vpliva na zapiranje por, čebelji vosek pa med 0 in 2. Vse ostale sestavine so ocenjene z 0.

Kje se izdeluje krema Egyptian Magic?

Krema Egyptian Magic se izdeluje v ZDA.

Ali se krema Egyptian Magic testira na živalih?

Ne, krema Egyptian Magic se nikoli ni testirala na živalih. Še več, proizvajalec je ponosni partner mednarodne organizacije za etično ravnanje z živalmi PeTA.

Ali je krema Egyptian Magic izdelana ročno?

Da. Proizvodna ekipa je del vsakega koraka v zahtevnem postopku izdelave kreme.

 

Pristnost kreme Egyptian Magic

Ali obstajajo ponaredki kreme Egyptian Magic?

Na žalost DA. V Sloveniji ponaredkov zaenkrat še nismo zasledili, se pa večinoma prodajajo na eBayu in Amazonu, lahko tudi drugje. V tujini je ta problem precej razširjen, zato odsvetujemo nakup kreme na tujih spletnih straneh – sploh tistih, ki imajo sumljive cene. Krema Egyptian Magic se po celem svetu prodaja po zelo podobni ceni in ni mogoče, da dobite originalno kremo za polovično ceno.
POMEMBNO – na ponaredkih je kopirana tudi nalepka iz lončkov originalne kreme. Ponarejevalci se ne potrudijo, da bi dejansko poustvarili kvaliteten izdelek, saj za izdelavo ponaredka, uporabljajo poceni sestavine vprašljive kakovosti. Barva, vonj in tekstura kreme so drugačni, proizvajalec pa je od prevaranih strank prejel številne pritožbe in izjave glede težav s kožo in lasmi. V izogib težavam predlagamo, da zaupate le uradnim prodajalcem kreme Egyptian Magic v Sloveniji, ki so navedeni na tej spletni strani.

Kakšne so razlike med pristno kremo Egyptian Magic in ponaredki?

1.) Vsi originalni lončki kreme Egyptian Magic imajo zaščitni plastični ovoj. Tudi večina ponaredkov ima zaščitni plastični ovoj, lonček brez tega pa je zagotovo ponarejen.
2.) V začetku leta 2014 je proizvajalec začel na dno 118 ml lončkov tiskati besedno zvezo »Egyptian Magic Skin Cream«. To je dober pokazatelj, da je krema v 118 ml lončku pristna.

Kaj ni znak ponaredka?

Kratek odgovor na to je nalepka. Številne stranke v tujini so v dvomih zaradi nalepke na pokrovčku, saj skozi čas opazijo manjše spremembe na nalepki in menijo, da so prejeli ponarejen lonček kreme. Vendar ponarejevalci nalepke do potankosti kopirajo. Ko proizvajalec spremeni nalepko, tej spremembi sledijo tudi ponarejevalci. Ker je namen ponarejevanja ravno to, da zavedeš kupca, so ponarejevalci zelo pazljivi, da na nalepkah ne delajo sprememb ali napak, zaradi katerih bi lahko lonček hitro prepoznali kot ponaredek. Nalepka na kremi torej ni merilo pri prepoznavanju pristnosti.

 

Skrb za kupce

Kje dobim dodatne informacije o nakupu preko spletne trgovine na tej strani?

Dodatne informacije so navedene v splošnih pogojih, v kolikor imate še kakšno drugo vprašanje, se lahko obrnete na nas preko kontaktnega obrazca.

Želim vrniti kupljeni lonček. Ali nudite vračilo kupnine v celoti?

Da! V kolikor ste kupili izdelek na naši spletni strani in imate spravljen račun, lahko polovično uporabljeni lonček vrnete in dobite popolno povračilo kupnine. Edini strošek, ki vas bremeni, je neposreden strošek vračila blaga. Če želite vrniti lonček, ki ste ga kupili preko te spletne strani, nas kontaktirajte preko našega kontaktnega obrazca. Več informacij v splošnih pogojih. Vračilo kupnine pri ostalih uradnih prodajalcih (navedeni na tej strani) je odvisno od njihove lastne odločitve – pozanimajte se ob nakupu.

Kje lahko kupim kremo Egyptian Magic?

Krema Egyptian Magic se prodaja v stotinah trgovin v ZDA in več kot 25 državah po vsem svetu. V Sloveniji jo lahko kupite v naši spletni trgovini ali pri uradnih prodajalcih, ki so navedeni na tem seznamu.

Dobavitelj za Slovenijo

Globaling d.o.o.
Podvin 217
3310 Žalec

E: brigita@globaling.si
G: 041 735 874

O kremi Egyptian Magic

Krema Egyptian Magic je bila v začetku 90-ih let lokalna uspešnica, ki se je v 25 letih razširila po vsem svetu. Zanimivo je, da se je to zgodilo skoraj brez oglaševanja. Sloves kreme se še vedno širi od ust do ust – na ta način je prišla tudi v Slovenijo. Več...