Predstavitev kreme Egyptian Magic

Egyptian Magic - priznanjeEgyptian Magic je krema za vse tipe kože in fenomenalen negovalni balzam z legendarno močjo – vsebuje namreč edinstveno mešanico popolnoma naravnih sestavin. Krema Egyptian Magic je na tržišču že od leta 1991, od poletja 2015 pa je na voljo tudi v Sloveniji. Njena prepoznavnost se vztrajno širi, predvsem od ust do ust zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu. Ima neverjetno moč, cena pa je primerljiva ali celo nižja od marsikatere druge kreme brez takšnih pozitivnih učinkov.

Naše poslanstvo je nenehno zagotavljanje profesionalnega vsestranskega izdelka, za pomoč pri težavah s kožo in njeno negovanje iz najučinkovitejših naravnih sestavin. Uporabniki po vsem svetu poročajo, da se z uporabo 100 % naravne kreme Egyptian Magic počutijo čudovito – njihova koža je negovana, sijoča in zdrava.

S svojo edinstveno formulo, krema Egyptian Magic ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov, parabenov ali gensko spremenjenih sestavin, temveč le naravne konzervanse prisotne v sestavinah, kar zagotavlja učinkovit balzam. Niso pa pomembne le sestavine, temveč tudi edinstven proces mešanja le-teh.

100 % naravne sestavine

Krema Egyptian Magic je narejena z blagoslovom in po usmeritvah naših prednikov, z naslednjimi čistimi sestavinami:

Oljčno olje

OLJČNO OLJE

Oljčno olje je že od nekdaj upravičeno visoko cenjeno živilo, tako v kulinariki kot tudi kozmetiki in medicini. Ima izjemne protibakterijske lastnosti ter je zelo učinkovito pri pojavu različnih patogenih organizmov v našem telesu. Odlično nahrani naše telo od znotraj, vrhunske rezultate pa dosega tudi na koži. Primerno je za vse tipe kože (tudi mastno), saj jo vlaži in ji pomaga pri zadrževanju vlage. Izredno ugodno vpliva tudi na izsušeno ali suho kožo. Deluje pomirjevalno, mehčalno in blažilno, tako koži kot lasem ali ustnicam daje sijaj in elastičnost. Ima antiseptične lastnosti, ki služijo zdravljenju opeklin, odrgnin, pikov in srbečic.
Antioksidanti v oljčnem olju so pomembni za elastičnost, napetost in obnovo kože (tudi tiste, ki je predolgo izpostavljena sončnim žarkom). Pospešujejo obnovo celic in ji vračajo bolj napet, gladek in zdrav videz.

Čebelji vosek

ČEBELJI VOSEK

Čebelji vosek med drugim vsebuje vitamin A, ki ima pri negi telesa zelo velik pomen. Vitamin A je namreč ključna komponenta za pravilen razvoj človeških celic obenem pa spodbuja rast ter obnovo kože. Čebelji vosek koži tako daje mehkobo, elastičnost, vlago, jo hkrati ščiti pred obolenji in raznimi draženji iz okolja (vetrom, mrazom, sončnimi opeklinami …). Ker deluje protivnetno se uporablja v pripravkih za celjenje ran, opeklin in ostalih kožnih poškodb in je za nego celotnega telesa vsekakor nepogrešljiva blagodejna učinkovina.

Med

MED

Med je neizmerno hranljiv saj se v njem med drugim skrivajo vitamini, minerali in aminokisline. Poleg tega, da je odlično živilo, so njegove sestavine za kožo, ustnice in lase zelo zdravilne. Poznan je po svojih blažilnih lastnostih in tem, da zadržuje veliko vlage, kar je v hladnih zimskih ali suhih vročih poletnih dneh več kot odlična lastnost tega naravnega kozmetičnega sredstva.

Cvetni prah

CVETNI PRAH

Cvetni prah je bogat z aminokislinami, vitamini in rudninskimi snovmi, ki ščitijo kožo, jo pomirjajo in pomagajo pri regeneraciji celic. Pogosto se uporablja v izdelkih, ki pomagajo proti vnetjem in podobnim težavam z razdražljivo kožo kot so ekcemi in luskavica. Ima pa tudi lastnost, da ščiti kožne celice in upočasni proces staranja – je torej učinkovito sredstvo za pomlajevanje kože.

Matični mleček

MATIČNI MLEČEK

Matični mleček naredi kožo mehko, gladko in svežo. Z redno uporabo le-tega, se zmanjšajo gube, koža dobi lep ten in upočasni se staranje kože. Deluje protibakterijsko, zato je še posebej priporočljiv za osebe s problematično kožo. Ugodno pa vpliva tudi na rast las in zavira izpadanje las.

Propolis

PROPOLIS

Propolis ima protibakterijsko, protiglivično, protivirusno, protitoksično, lokalnoanestezijsko in protivnetno delovanje obenem pa pospešuje celjenje ran. Pravimo mu tudi naravni antibiotik. Blagodejno vpliva na kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim (mozolji, rdečica, ogrci …) in nevtralizira barvo oz. ten kože.

Brez dodatkov, konzervansov, dišav, kemikalij ali parabenov.

Egyptian Magic se po svetu prodaja v trgovinah s kvalitetno zdravo hrano in kozmetiko, homeopatskih lekarnah in prodajalnah z estetskimi proizvodi. Uporabljajo in prodajajo jo tudi nekateri ginekologi, plastični kirurgi, zdravniki-homeopati in kiropraktiki po svetu.

Egyptian Magic - 1. korak

1. korak

VZEMITE MANJŠO KOLIČINO

S prstom vzemite manjšo količino kreme. Pri majhni količini boste kremo uporabljali dlje časa.

Egyptian Magic - 2. korak

2. korak

DRGNITE DOKLER NI OLJNATO

V rokah kremo razmažite (segrejte), da se spremeni v olje.

Egyptian Magic - 3. korak

3. korak

VTRITE NA ŽELJENO MESTO

Kremo lahko vtrete na suho kožo, za še boljšo absorbcijo pa na vlažno kožo (učinek emulzije).

Magična zgodovina

Skrivnost balzama iz časa faraonov

Zgodba o Egyptian Magic se začne leta 1986 v Chicagu Diner, ko je starejši moški pristopil k Westey Howard-u (g. ImHotepAmonRa je bil takrat znan po tem imenu), ki se je takrat preživljal kot prodajalec vodnih filtrov. Starejši moški je rekel: “Brat, nekaj duhovnega me je premaknilo, da ti nekaj razkrijem”. G. ImHotepAmonRa je odgovoril, da ni presenečen, saj je duhovna oseba in se mu takšne stvari dogajajo ves čas.

Neznanec je bil Dr. Imas, ki nikoli ni razkril svojega priimka in tudi ni pojasnil kakšen zdravnik je bil. V naslednjih dveh letih, je Dr. Imas občasno obiskal g. Howard-a v Washintonu in mu pokazal, kako narediti kremo za kožo iz oljčnega olja, čebeljega voska, cvetnega prahu, matičnega mlečka in čebeljega propolisa (snov, ki zapečati panje).

Dr. Imas je trdil, da je to natančna formula za kremo, ki so jo našli v starodavnih egipčanskih grobnicah.

Preberite celoten originalni članek na New York Times.

Dobavitelj za Slovenijo

Globaling d.o.o.
Podvin 217
3310 Žalec

E: brigita@globaling.si
G: 041 735 874

O kremi Egyptian Magic

Krema Egyptian Magic je bila v začetku 90-ih let lokalna uspešnica, ki se je v 25 letih razširila po vsem svetu. Zanimivo je, da se je to zgodilo skoraj brez oglaševanja. Sloves kreme se še vedno širi od ust do ust – na ta način je prišla tudi v Slovenijo. Več...